Zapri

Vpiši iskalni niz

Povečajte učinkovitost vaših strojev

Povečajte učinkovitost vaših strojev

Stroškovno učinkovita pot do vrhunskih rezultatov

Uporaba najboljših frekvenčnih pretvornikov v posameznem razredu še ne pomeni najvišjih stroškov. Altivar Machine frekvenčni pretvorniki so namreč zanesljivi in vzdržljivi, odlikuje jih dolga življenjska doba ter enostavnost vgradnje in uporabe.

Glavna modela Altivar 320 (od 0,18 do 15kW) in Altivar 340 (od 0,75 do 75kW) sta zasnovana za kompleksne rešitve brez dodatnih stroškov. 

  • Kompaktna oblika modela Altivar 320 je zasnovana za vgradnjo v stroj
  • Knjižna oblika modela Altivar 320 je zasnovana za optimalni izkoristek omarice
  • Model Altivar 340 je zasnovan za visoko zmogljive aplikacije

Prednosti frekvenčnih pretvornikov Altivar Machine:

  • Boljši rezultati

Frekvenčni pretvorniki Altivar Machine omogočajo učinkovitost nadzora motorja, saj skrajšajo cikel aplikacije (1 ms) pri sinhronih, asinhronih, servo in reluktančnih motorjih. Model ATV 320 omogoča odprtozančni nadzor hitrosti in navora, medtem ko model ATV 340 dovoljuje odprto- in zaprtozančni nadzor hitrosti, navora in pozicije.

  • Napredna povezljivost

Frekvenčni pretvorniki podpirajo različne komunikacijske protokole, kot so ModBus TCP, Ethernet IP, CANopen, Sercos III in drugi. Model ATV 340 omogoča komunikacijo v realnem času z avtomatiziranimi arhitekturami.

  • Robustna zasnova

Tiskana vezja pri pretvornikih Altivar Machine so mehansko zaščitena in v skladu z IEC 61721-3-3, razredom 3C3 kot standardom, da zagotovijo zaščito pred korozijo in zanesljivost v zahtevnejših okoljih.

  • Poenostavljena vgradnja, ki zahteva manj časa za načrtovanje

Frekvenčni pretvorniki Altivar Machine ustrezajo standardom modularnega načrtovanja, kar omogoča enostavno izbiro, hitro vgradnjo in zagon. Model ATV 320 je na voljo v kompaktni ter v knjižni obliki - kar pomeni boljšo izrabo prostora v omaricah.

  • Večja varnost

Vgrajene varnostne funkcije - od STO in SIL3 PLe pa vse do najzahtevnejših funkcij - so kompatibilne s sinhronimi in servo motorji.

Prenesite si katalog frekvenčnih pretvornikov Altivar Machine:

PDF Altivar Machine katalog (PDF / 9,49 MB) 



Nazaj na seznam
Naslednja novica

SINTEL d.o.o., Oprema za avtomatizacijo
Kersnikova ulica 17A, 3000 Celje

03 426 36 40